Cautare

3578 de rezultate pentru "horoscop azi" (2.86 secunde)
Lasindu-si ca limacsii mucozitatile pe postamentul statuilor ori de cite ori se iveste ocazie sa fie si o camera de luat vederi ori vreun aparat de fotografiat prin apropiere, multi dintre mai marii zilelor de ieri, de azi si de miine fac din orice eveniment prilej de sarbatoare.
Cladiri peste care au trecut sute de ani si care poarta amprenta unei elegante care azi nu mai exista.
Azi, cand ma uit in urma, imi dau seama ca eram usor ridicoli in patosul nostru. ... Azi, aproape nu se mai observa ca, in Romania, "interesul national" e, ca sa zic asa, "la purtator". ... Consecintele sunt multe si ma opresc, azi, doar la una.
Azi, Nastase, ex-presedinte PSD ales in unanimitate in 2000, ex-prim-ministru patru ani, este un simplu deputat, membru PSD, invitat frecvent la DNA sa dea explicatii. ... Si azi nu se mai vorbeste despre acest plan. ... PSD este azi in toate sondajele de opinie publica, indiferent de agentie, undeva la 20%.
Daca pina mai ieri situatia era clara, partile beligerante fiind pe pozitii ireconciliabile, azi, cind isi dau mina, nu poti decit sa speri ca intelegerea dintre ei nu ascunde nimic odios.
Azi, nu mai avem niciun drept sa ne lamentam ca Revolutia a fost confiscata. ... Chiar noi, cei de azi, am fi fost altfel. ... Toate relele de azi ni se trag de la faptul ca nu am mers mai departe.
De azi, elevii o iau de coada cu scoala.
Misterul biletelor nu s-a lamurit nici pana in ziua de azi, unde s-au dus, cine le-a solicitat, cate au fost pentru publicul constantean si cate pentru sponsorii federatiei sau cu alte destinatii.
Azi o sa vorbesc doar despre o chestie: ... Azi ne multumim cu observarea evidentei. ... Suficient pentru azi. S-a inteles. Iubesc statul de nu mai pot.
Berbec Saptamana urmatoare va aduce pentru Berbeci castiguri, dar si cheltuieli, posesiuni si jocuri de atractie senzuale. Totusi, nu uita ca anul acesta, situatia ta financiara nu este una dintre cele mai fericite, asa ca nu te grabi sa arunci cu banii.
BERBEC Dragoste si prietenie: In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata.
BERBEC 21.03-20.04: Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie.
BERBEC Dragoste - Este o perioada favorabila iubirii si intalnirilor romantice. Totusi, nu este inca momentul pentru a trece la pasul urmator.
BERBEC Excese in cheltuieli, intregul interval, mai ales pentru obiecte de lux. Este posibil miercuri sa aiba impresia ca si la actualul serviciu le este bine si sa refuze propuneri exceptionale.
BERBEC: Dragoste: Esti prea incapatanata si acest lucru il scoate din minti pe partenerul tau, scrie estisuperba.ro. Incearca sa mai lasi se la tine in cuplu, altfel s-ar putea sa ramai singura pana la sfarsitul lunii.
stiri locale, preturile in piete, meteo, horoscop etc. Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea: revista presei, unde avea impresia ca trebuie sa isi exprime parerile proprii, nu sa imi aduca la cunostinta ce este potential interesant in diferite publicatii.
Deschis pana duminica, ora 16.00, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST a oferit vizitatorilor transport gratuit de la statiile de metru Republica si Piata Unirii (Hotel Horoscop), iar intrarea a fost libera.
BERBEC 21.03-20.04: Ritmul alert in care sunteti nevoiti sa va rezolvati problemele va determina sa va pierdeti si farama de rabdare care v-a mai ramas.
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
BERBEC 21.03-20.04: Inceputul saptamanii va gaseste foarte preocupati cu treburile casei. Se pare ca doreati de mult timp sa faceti schimbarile planificate pana la ultimul detaliu si acum a sosit momentul sa va puneti in aplicare planurile.
google-analytics.com